Sanchar Technologies

Succesvolle melk “chef-kok Ivlev legde uit waarom” verwend “zijn eerste huwelijksvrouw

“Succesvolle melk”: chef-kok Ivlev legde uit waarom “verwend” zijn eerste huwelijk

Sinds 20221 is de Schandalige Chef Konstantin Ivleven gelukkig getrouwd met zijn tweede echtgenoot, en het netwerk bespreekt nog steeds zijn eerste vrouw en de oorzaken van de echtscheiding ermee.

Als u op

zijn minst de programma’s “Hellish Cuisine” en “op de Messen” keek, vroeg me dan zeker af waarom de toonaangevende Konstantin Ivlev is zo hard met zichzelf met de deelnemers en die normaal gesproken met deze “gekke chef” kunnen communiceren. Hoe meer verrassend om perfect schattige berichten in Instagram 47-jarige chef-koks te zien (vooral gewijd aan kinderen en geliefde vrouw) en zijn kalme toon in een gesprek met journalisten.

In het volgende interview raakte hij een verscheidenheid aan onderwerpen aan – van de eerste inkomsten tot Olga Buzov’s restaurants. Maar het publiek is ingediend dat ik een grap maak, namelijk, afscheid van mijn vrouw na 20 jaar huwelijk en een bruiloft met een meisje dat jonger is dan de chef-kok bijna hetzelfde.

Constantine en Maria Ivleva-echtscheiding was een van de meest besproken 2020. Mart stond op de binnenplaats, het hele land zat in zelf-isolatie en volgde aandachtig het nieuws van de sterfamilie. “Konstantin kamagra jelly nl Ivlev’s vrouw diende een man met een echtgenoot met een jonge minnares,” schreef de media, een ander paar van de lijst van de meest sterke sterbonden oversteken. Het leek erop dat de reden op het oppervlak was – echtelijke verraad. Maar volgens de chef zelf was alles een beetje anders.

“We zijn allemaal anders: ik ben alleen, ze is anders. Mensen worden in moeilijke situaties gecontroleerd. Helaas kon mijn vrouw geen situaties uitstaan, “begon zijn antwoord Ivlev. Wat voor soort situaties bedoelde hij, konstantin heeft het niet uitgelegd, maar merkte dat financieel onder meer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *